torstai 23. syyskuuta 2010

URHOtv: Paljon hyvää, mutta niin paljon myös pahaa..

Ensinnäkin, kiitos Urholle siitä, että tarjolla on ollut ennätysmäärä otteluita niin SM-liigassa kuin Veikkausliigassakin (+ koris ja lentis- liigat). Kuitenkin tähän yritykseen on tullut petyttyä enemmän kuin olen siitä saanut iloa.

Urhon alkuhan oli suoraan sanottuna aivan kamala.. en tiedä mitä he televisiokanavien levittäjiltä vaativat, mutta Urho tuli monille palveluntarjoajille jakeluun vasta samana päivänä kuin SM-liiga alkoi. Tämän jälkeen säätöä on tullut vaikka mitä kautta ja erittäin runsaasti. Suurimpana puheenaiheena on ollut varmati WEB- tv:n ongelmat, mutta sitä ei tämä kirjoitukseni tule käsittelemään, sillä en käytä kyseenomaista palvelua.

Itseasissa olin melko tyytyväinen Urhoon aina siihen asti kuin julkaisivat tuon Totalin... yksinoikeudella Soneralle. Itse Welhon uskollisena asiakkaana haistattelin suuret vitut Soneralle ja Urholle ja mikäli olisi ollut mahdollista, niin olisin varmasti irtisanonut sopparini Urhon kanssa, vaikka hintaa olikin vain 5€/kk. Miten voi olla mahdollista, että samalla hinnalla toiselta yritykseltä näet lähes kaikki SM-liigan ottelut ja kaikki Veikkausliigan ottelut, kun taas toiselta näet vain pari ottelua kumpaakin viikossa. Järkyttävintä tässä on se, että Veikkausliigaa piti alunperin tulla neljä ottelua viikossa (pe, la, su, ma), mutta Totalin myynnin kasvattamiseksi tuosta otettiin sunnuntain ottelu pois ja tarjolla on vain kolme ottelua viikossa. Ymmärtäisin vielä sen, että päällekkäin menevistä otteluista näytettäisiin osa Totalilla, mutta kun ohjelmasta aletaan karsimaan otteluita pois Totalin takia, niin se on mielestäni aivan käsittämätöntä.

Tuorein vitutukseni Urhoa kohtaan on tullut siitä, että antenniasiakkaille (itselläni on siis kaapeliverkossa Urho) ei ole enään tarjolla Veikkausliigaa otteluakaan telkkarin kautta tällä kaudella SM-liigan takia. Veikkausliigassa pelataan ratkaisukierroksia ja Liigassa pelataan alkuhöntsyjä, mutta silti tämä meidän hieno Urhomme päätti tuhlata koko antennitalouksien lähetysaikansa SM-liigalle... toki Urho tarjoaa PlusTV:n asiakkaille ilmaiseksi nettilähetyksiä, mutta mitä esimerkiksi asiakas voi tehdä, jos hänellä on kotonaan mokkula, jolla ei varmasti Urhon nettistriimejä pyöritellä? Järkyttävää paskaa!

Itsellä toki tulee Urho vielä tovin verran tuolla 5e/kk hinnalla, mutta tämänhän jälkeen hinta kolminkertaistuu ja jatkosoppariini vaadin jompaakumaa näistä asioista: Nouseeko Viikingit liigaan ja saan huomattavaa lisäarvoa normi- Urhollekkin tai levittäytyykö Total myös muille kaapelioperaattoreille.. jos jompaakumpaa ei käy, niin varmasti irtisanon sopparini heti kun se on mahdollista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti